tijd vloer en ramen
specials
Tijd solution voor Vloer & Raam
http://tijdvloerenraam.nl/home.html http://tijdvloerenraam.nl/onzevisie.html http://tijdvloerenraam.nl/vloeren.html http://tijdvloerenraam.nl/raam.html Voltooid verleden TIJD http://tijdvloerenraam.nl/contact.html
Uw adres voor: Laminaat legservice & Laminaatvloeren - Tapijt & Gordijn - Interieurdecoratie - Raamdecoratie - Persoonlijke begeleiding & interieuradvies op maat - Dienstverlening voor Particulier & Bedrijf
Specials…

De nieuwste binnenzonweringen NU met eigen opdruk.

Het unieke van “ Tijd “ binnenzonweringen, zijn zonder twijfel uniek te noemen. U bepaalt nu zelf welke afbeelding u wenst op uw rolgordijn, jaloezie, lamellen of paneelgordijn. Of het nu gaat om tekst, logo’s en/of foto’s, alles is mogelijk.

U creëert een unieke eigen sfeer,  iets wat bij uw identiteit past. Zo krijgt raamdecoratie een exclusieve meerwaarde. De collectie die “ Tijd “ voert kan optioneel tweezijdig worden bedrukt. Met een eigen ontwerp voor de binnen -en de buitenzijde. Ook kunnen geperforeerde jaloezieën die lichtdoorlaatbaar zijn moeiteloos worden bedrukt, waardoor op geheel unieke wijze een verlengstuk van uw interieur wordt gecreëerd.

Alle producten worden in alle gewenste uitvoeringen en maten geleverd en zijn vervaardigd uit hoogwaardig materiaal. De opdruk is full color en betaat uit een elastische lak, UV - bestendig en krasvast.

Hierdoor ontstaat er een duurzaam product dat lang meegaat en geheel op maat gemaakt is. Wij van “TIJD “ vertalen uw ontwerp naar een product met ongeëvenaarde meerwaarde.

Als bedrijfsreclame???

Ook voor uw bedrijf of kantoor zijn de mogelijkheden zeer divers. Voor de hand ligt dan ook bedrijfsreclame. Bedenkt u zich eens wat de meerwaarde zou kunnen zijn. Naast beheersing van hinderlijke zonnestralen in een werkruimte biedt het tevens functie als reclame-uiting. Zo kunt u  uw bedrijfslogo op unieke wijze naar buiten dragen. En saillant detail is dat aan kostenbesparing niet getwijfeld hoeft te worden.
http://tijdvloerenraam.nl/raamdecoraties.html http://tijdvloerenraam.nl/trendyraamdecoraties.html http://tijdvloerenraam.nl/specials.html