tijd vloer en ramen
Raamdecoraties
Tijd Solution voor Vloer & Raam
http://tijdvloerenraam.nl/home.html http://tijdvloerenraam.nl/onzevisie.html http://tijdvloerenraam.nl/vloeren.html http://tijdvloerenraam.nl/raam.html Voltooid verleden TIJD http://tijdvloerenraam.nl/contact.html
Uw adres voor: Laminaat legservice & Laminaatvloeren - Tapijt & Gordijn - Interieurdecoratie - Raamdecoratie - Persoonlijke begeleiding & interieuradvies op maat - Dienstverlening voor Particulier & Bedrijf
Naadloze integratie…
Rolgordijnen…
Rolgordijnen zijn vrijwel overal toepasbaar. Uitvoeringen in een moderne of landelijke sfeer, u zegt het maar.
Van uni tot dessin, van transparant tot verduisterend. Daarnaast zijn rolgordijnen buitengewoon te combineren met inbetween stoffen.
Horizontale Jaloezie…
De horizontale jalouzie is functioneel decoratief en zorgt voor een perfecte lichtregeling. De lamellen zijn van aluminium en verkrijgbaar in de breedtes 16,25, 35 en 50 mm. Leverbaar in talloze uni’s hout of metaalkleuren. En wat geniet uw voorkeur, handbediend of elektrisch?

Houten Jalouzie…
De houten jaloezie onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstaling. De lamellen zijn verkrijgbaar in 25, 35 en 50 mm. Subliem is de afwerking met retro ladderband.
Plissé/duette…
Plissé en duette zijn zeer veelzijdig en bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen. De gevouwen doeken zijn leverbaar in diverse transparanties en structuren.
Verder zijn plissé/duette bijzonder geschikt om serres, erkers en lichtkoepels de decoreren. Bent u ook bekend met het Top down systeem? “ Tijd “ vertelt u hier graag over.
Vouwgordijnen…
Het modieuze vouwgordijn is een vlakhangende raamdecoratie. Vervaardigd uit gordijnstoffen en in lagen op te trekken. Optioneel is de toepassing van baleinen. Bovendien is het systeem zo gemaakt dat u het gemakkelijk zelf kunt wassen.
Vetikale jaloezie…
Ook wel lamellen genoemd, wie kent het niet? Woon of slaapkamer, kantoor of winkelruimte het is overal toepasbaar. Functioneel en decoratief gaan hand in hand.
Klik hier voor Specials
Klik hier voor Gordijnen
Klik hier voor
specials
Klik hier voor Multishades en Shutters