tijd vloer en ramen
Raam
Tijd Solutions voor Vloer & Raam
http://tijdvloerenraam.nl/home.html http://tijdvloerenraam.nl/onzevisie.html http://tijdvloerenraam.nl/vloeren.html http://tijdvloerenraam.nl/raam.html Voltooid verleden TIJD http://tijdvloerenraam.nl/contact.html
Uw adres voor: Laminaat legservice & Laminaatvloeren - Tapijt & Gordijn - Interieurdecoratie - Raamdecoratie - Persoonlijke begeleiding & interieuradvies op maat - Dienstverlening voor Particulier & Bedrijf
Stof tot uitleg…
Over gordijnen

Zand, beige, blauw, wijnrood, uni of bedrukt. Overgordijnen hebben vaak als doel deze te gebruiken om inkijk te voorkomen en privacy te creëren op een zo fraai mogelijke wijze. Gordijnen worden gekozen om een decoratieve functie. Het moet sfeer uitstralen. Waar de ene ruimte vraagt om rust, is het een andere ruimte welke vraagt om aandacht.

Daarnaast kan de functionaliteit van een overgordijn nog van verdere invloed zijn. Voldoet de structuur aan de akoestiek, of moet het juist een lichtfilter of lichtblokkade zijn.


Details maken het verschil…

Naast de keuze in het materiaal zijn er nog vele andere mogelijkheden om gordijnen te verfraaien, bijvoorbeeld de wijze van plooiing of de manier van ophanging. Tegenvoeren van gordijnen, juist bedoeld om verkleuring door invloeden van buitenaf tegen te gaan.


Inbetweens…

Transparante privacy, is zonder slag of stoot de beste omschrijving van een inbetween gordijn. Luchtig en transparant en daardoor subtiel aanwezig. Het weefsel in combinatie met gebruikte garens, verklaren de structuur en daarmee de gebruikseigenschappen van een inbetween gordijn.

Uiterst modieus en trendy is een inbetween te noemen. Vaak worden deze prachtige materialen dan ook gekozen in een woonkamer, maar kan natuurlijk op meedere plaatsen toegepast worden. Een echte aanrader wordt het wanneer een combinatie gelegd word met bijvoorbeeld een plissé, rolgordijn of vouwgordijn.
Voor advies of inspiratie is “Tijd“ u graag van dienst.


http://tijdvloerenraam.nl/raamdecoraties.html http://tijdvloerenraam.nl/trendyraamdecoraties.html http://tijdvloerenraam.nl/specials.html